Tänäänkin on hyvä päivä juosta.

Tässä ovat kevään #Kympinmimmit: "Odotan hyviä kohtaamisia ja palkitsevia kokemuksia"

Helsinkiläiset Fia ja Selina ovat kevään 2017 #Kympinmimmit, joita arpaonni potkaisi noin sadan arvontaan osallistuneen joukosta. Neidit voittivat itselleen Juoksukoulu Startti-kurssin sekä osallistumisen toukokuun 20.-21.5.2017 järjestettävälle Naisten Kympille.

Armeijassa toisiinsa tutustuneiden kaverusten matkaa kohti kevään huipennusta seurataan tiiviisti Juoksuliikkeen ja Naisten Kympin kanavissa. 

Näiden parikymppisten lenkkikavereiden lenkit ovat jääneet viime aikoina kiireistä ja flunssista johtuen vähiin, joten uuteen vauhtiin innostava Startti-kurssi tulee tarpeeseen.

– Kävin hiljattain juoksemassa pitkästä aikaa ja meinasin kuolla neljän kilometrin lenkillä, Fia naurahti kysymykseen hänen lähtötasostaan.

– Kaksi vuotta sitten juoksin Naisten Kympin maaliin, hän kuitenkin muistutti ja arveli ajan olleen jossain tunnin ja kymmenen minuutin tietämillä.

Selina kertoo odottavansa ennen kaikkea ohjatun valmennuksen kautta tulevia uusia oivalluksia.

– Arvontavoitto oli todella hauska yllätys, sain hyvät naurut. Normaalisti käyn salilla useamman kerran viikossa ja harrastan lenkkeilyäkin, mutta nyt on parin kuukauden flunssaputki alla, joten kunto on kaukana normaalista. 

 –En ole ikinä ollut juoksuvalmennuksessa. Minulla on isot odotukset, sillä ammattilaisten ohjauksessa kehitys on varmasti erilaista verrattuna siihen, että itse kiskoisi itsensä lenkkipolulle. Odotan hyviä kohtaamisia ja palkitsevia kokemuksia, Selina tuumaili.

Lähtökohdat antoisalle keväälle ovat juoksutauosta huolimatta (tai oikeastaan juuri siksi) erittäin hyvät. Startti-kurssin ideana on aloittaa kevyesti ja maltilla sekä ennen kaikkea pitää hauskaa, kuten kurssin vetävän Axun filosofia kuuluu.


Hox! Haasta työporukka tai parhaat kaverisi Startti-kurssille ja Naisten Kympille! Isommalle porukalle erikoishinta, ota yhteys: info@juoksuliike.fi

Hox 2! GoExpo-kampanja: Arvomme kaikkien sunnuntaihin mennessä Startti-kurssille ilmoittautuneiden kesken laadukkaan TomTom Runner 3-älykellon (Arvo 199€).