Tänäänkin on hyvä päivä juosta.

Juoksuliike ja Oulun Terwamaraton yhteistyöhön

Juoksuliike tuo koko Suomen Urheiluliiton juoksuosaamisen jokaisen kuntoilijan ulottuville ja rakentaa energisoivia juoksuyhteisöjä jo yli kymmenellä paikkakunnalla ympäri Suomen. Paikallinen yhteistyö Oulun Terwamaratonin kanssa on hieno askel kohti yhtenäistä juoksuperhettä.

Juoksuliikkeen pitkän aikavälin tavoitteena on luoda Juoksuliikettä Suomen jokaiselle paikkakunnalle. Pohjois-Pohjanmaalla aktiivista Juoksuliike-toimintaa on syyskaudella Oulussa ja Limingassa, joissa järjestetään sekä Yhteistreenejä että Juoksukouluja.

Juoksuliikkeen koko syksyn jatkuva Puolimaraton-juoksukoulu ja yhdeksän viikon mittainen Startti-kurssi ovat oivia tapoja valmistautua ensi vuonna 20.5.2017 järjestettävälle Terwamaratonille, jossa kisamatkoina ovat niin täyspitkä ja puolikas maraton kuin kympin kisakin. Aloittamalla tavoitteellisen harjoittelun nyt, olet varmasti valmiina keväällä.

Juoksuliike Oulu järjestää ensi keskiviikkona 7.9. kello 18 ilmaisen tutustumistreenin kaikille juoksusta kiinnostuneille. 
Kokoontumispaikka on Raatin uimahallin pääovi/aula. 

Syksyn ja talven aikana Juoksuliike tarjoaa lisäksi kaikille Terwamaratonille ilmoittautuneille ilmaisen yhteislenkin joka kuun ensimmäinen sunnuntai 4.10. alkaen. Tasoryhmiin jaetut lenkkiporukat lähtevät Raatin uimahallin ovelta sunnuntaisin kello 16.00. Jokaiselle löytyy varmasti omanvauhtista lenkkiseuraa, joten rohkeasti mukaan!

Lenkkipäivät:

SU 2.10. Kello 16.00
SU 6.11. Kello 16.00
SU 4.12. Kello 16.00 
Tammikuussa ei lenkkiä
SU 5.2. Kello 16.00
SU 5.3. Kello 16.00
SU 2.4 Kello 16.00
SU 7.5. Kello 16.00

Lisätiedot:

Terwamaraton: www.terwamaraton.fi 
Oulun syksyn treenit: www.juoksuliike.fi/paikkakunnat/Oulu
Limingan syksyn treenit: www.juoksuliike.fi/paikkakunnat/Liminka