Tänäänkin on hyvä päivä juosta.

Uutiset

Kesäkuussa maratonin selvittäminen omin jaloin on helpompaa kuin koskaan. Nyt jokainen perusterve voi ylittää itsensä ja nauttia samalla 100-vuotiaan Suomen vehreästä luonnosta!

Kun haaste nykäistään käyntiin perjantaina 9.6., maratonin saavuttaminen kesäkuun aikana vaatii melko tarkasti Suomen itsenäistymisvuoden verran päivittäistä juoksuliikettä.
Yhteistyössä Helsinki City-juoksutapahtumien kanssa järjestettävät ilmaiset yhteislenkit jatkuvat myös kesällä.

Juoksemme suosittuja yhteislenkkejä Helsingin Keskuspuistossa sunnuntaisin kahdesti kuussa koko kesän ajan. 

Kesän ensimmäinen yhteislenkki starttaa Pirkkolan urheilupuistosta sunnuntaina 4.6. klo 12:00.
  • Kokoonnumme jäähallirakennuksen aulassa, urheilukenttien vieressä
  • Rakennuksen aulassa on pantilla toimivia säilytyslokeroita
  • Myös Kisahallille järjestämme säilytystilan ylimääräisiä tavaroita varten
Yhteislenkki, Helsinki, Helsinki City Run, Helsinki City Maraton, Helsinki Street Run, Juoksuliike, Pirkkola, Kisahalli, Keskuspuisto, Yhteistreenit
1) Omnomnom! Kun liikut enemmän, saat syödä enemmän. Tekemiemme ihmiskokeiden perusteella ulkoliikunnan jälkeen ruoka myös maistuu paremmalta.

2) Mitä enemmän ikää kertyy, sitä tiukemmassa oma laatuaika on. Viikoittaiset ulkotreenit ja yhteislenkit ovat virkistäviä aikalisiä hektisestä arjesta.

3) Vaikka kotoa lähtiessä olo tuntuisikin vetämättömältä, paluumatkan teet aina hymyillen. Takuulla!
Helsinkiläiset Fia ja Selina ovat kevään 2017 #Kympinmimmit, joita arpaonni potkaisi noin sadan arvontaan osallistuneen joukosta. Neidit voittivat itselleen Juoksukoulu Startti-kurssin sekä osallistumisen toukokuun 20.-21.5.2017 järjestettävälle Naisten Kympille.

Ystävänpäivänä kukaan ei jää ilman (suklaista) pusua ja juoksuseuraa Helsingissä, Porvoossa ja Oulussa!

Ota ystäväsi mukaan, kiristä tossut ja muista lapaset. Juostaan yhdessä letkeä ja iloinen #Pusutakuu-lenkki ystävänpäivän kunniaksi! Jos et saa omia ystäviä mukaan, meiltä saat uusia juoksukamuja!

Täysin vapaa pääsy, tulet vaan paikalle! Juoksuliikkeen ja Brunbergin makeistehtaan #Pusutakuu pitää huolta, että lenkin lopuksi ihan jokainen saa oikein kunnon pusut!
Juoksuliike ja Naisten Kymppi aloittavat yhteistyön, jonka myötä Juoksuliike järjestää Helsingissä erityisesti Naisten Kympin osallistujille suunnatun Juoksukoulu Startin.  
Pakkanen paukkuu, mutta lenkille tekisi mieli? Jokainen meistä on yksilö, mutta lukemalla nämä Juoksuliike-valmentaja Janne Ukonmaanahon vinkit pärjäät varmasti vähän paremmin myös kovemmilla pakkasella.
Olihan se jo aikakin saada nämä mukaan. Jatkossa maksutapoina toimivat verkkomaksun lisäksi Smartumin, Luottokunnan ja Edenredin setelit sekä ePassin mobiili - tai puhelinmaksu. Tuoreimpana myös Eazybreak (koodi V925) on käypä maksuväline.

Voit tuoda setelit vuoden ensimmäisiin treeneihin tai postittaa ne meille osoitteeseen:

SBR Finland Oy
Juoksuliike / Sari Holmström
Hämeenkatu 28
20700 Turku

Kaikki Juoksuliike-treenit löydät myös ePassin sivuilta.


Talvi tekee tuloaan, mutta Juoksuliike jatkuu ja meidän keväämme alkaa jo tammikuussa. Liity treeneihin Helsingissä, Espoossa, Porvoossa, Turussa ja Oulussa.
"Hi, my name is Andrew, and I will be one of your coaches at Juoksuliike Tampere. The sessions will be inclusive for all abilities from joggers to fast marathon runners. With the aim of being fun while assisting you with being faster.

I still take part in triathlon, maastojuoksu races rogaining etc and have done so for the past 15 years. Now my main focus is on coaching and has been for the past 10 years.

Don't worry about speaking English, my Finnish skills are improving. Everyone is welcome. Tervetuloa Juoksuliike."